14 Ιουνίου, 2024
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον επανεκλεγέντα κοινοτάρχη και Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, κύριο Παρτελή Χατζηφεσσά, καθώς επίσης και στα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, κυρία Μαίρη Χατζηχάννα, κύριο Παύλο Πεκρή, κύριο Γιάννο Παυλίδη και κυρία Σαλώμη Μιχαήλ για την εκλογή τους και συνάμα δηλώνει περίτρανα ότι θα σταθεί δίπλα τους και αρωγός στις προσπάθειες τους για ότι καλύτερο δυνατό για το χωριό μας. Παράλληλα δηλώνει την ετοιμότητα του για μια πρώτη συνάντηση με το εκλελέγμένο Κοινοτικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των πενήντα τώρα χρόνων προσφυγιάς και ξεριζωμού, τις ελλείψεις που παρατηρούνται, τις αδυναμίες και ιδιαίτερα τις ανησυχίες για την επιβίωσή μας στην προσφυγιά. Ιδιαίτερα δε και υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι τρία από τα πέντε μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου εκλέγονται για πρώτη φορά στην πρώτη τους μάλιστα διεκδίκηση και η παρουσία νεαρών ατόμων, μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα για καλύτερες μέρες για το χωριό μας.
Το ΔΣ συγχαίρει επίσης την κυρία Ραχήλ Χατζηιωσήφ για τον πολύ έντιμο, αξιοπρεπή και γεμάτο ήθος αγώνα που έδωσε για την διεκδίκηση της θέσης της Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου όπως επίσης και τους υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους Ιωσήφ Τζιοβάννη και Γιάννο Ιωάννου. Είμαστε σίγουροι ότι με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση θα εξακολουθήσουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά της Αγίας Μαρίνας και την μελλοντική επιβίωσή της.
Μια πολύ σημαντική επιτυχία για το χωριό μας αποτελεί η εκλογή του μέλους του ΔΣ, κύριου Τζόζεφ Βασιλείου, στη θέση του αντιδημάρχου Ιδαλίου, μια θέση η οποία ακριβώς και λόγω της γειτνιάζουσας γεωγραφικής θέσης με την προσωρινή έδρα του Κέδρου στον Κοτσιάτη αναμένεται ότι θα δώσει τεράστια δυναμική στο σωματείο μας. Η εκλογή της κυρίας Βέρας Τζιηρκαλλή στη Σχολική Εφορία Λευκωσίας είναι μια επίσης σημαντική επιτυχία ενώ συγχαίρουμε και τον ταμία μας, κύριο Γιαννάκη Τζιάνναρο, ο οποίος οριακά απώλεσε την έδρα στη Λακατάμια – ένας δήμος στον οποίο υπάρχει έντονο το Μαρινιώτικο στοιχείο.
Σε όλους ευχόμαστε μια σπουδαία και παραγωγική θητεία.
Διακρίσεων συνέχεια δόθηκε για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας αφού δύο ποδοσφαιριστές μας ψηφίστηκαν από τους υπόλοιπους αρχηγούς και προπονητές των ομάδων της Γ Κατηγορίας, αφενός ο Δημήτρης Τζιωνής ως παίκτης της καλύτερης εντεκάδας και αφετέρου ο Νίκολα Γιοβάνοβιτς ως μέλος που συμπληρώνει την καλύτερη αποστολή, δηλαδή ανάμεσα στους καλύτερους 23 του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, σε ένα θεσμό που έχει καθιερώσει ο Παγκύπριας Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), όλοι οι προπονητές και αρχηγοί ομάδων ψηφίζουν - έκαστος για την κατηγορία του - τις καλύτερες εντεκάδες, τους καλύτερους 23 που συμπληρώνουν τις αποστολές και τον καλύτερο προπονητή ομάδας. Νοείται ότι δεν δικαιούνται να ψηφίσουν ποδοσφαιριστές ή προπονητή της δικής τους ομάδας.
Δύο από τους ποδοσφαιριστές μας ψηφίστηκαν ως αναφέρθηκε πιο πάνω. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια βέβαια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητής μας επειδή είναι πάντα συλλογική μια προσπάθεια.